ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноГрадътНовини

Избраха изпълнител за пробива под гарата

Консорциум „Проект Пловдив“ спечели обществената поръчка, обявена от НКЖИ за модернизацията на ЖП възел Пловдив. Става дума за проекта, в който е включен пробива под Централна гара. В обединението, което е и единственият участник в търга, влизат „Трейс груп“ с 90% от капитала и „Балкантейл“ ООД с останалите 10.

Резултатите от обществената поръчка сочат, че офертата на „Проект Пловдив“ оценена с максимума от 100 точки. Предложението на консорциума е да изпълни дейностите за  89 милиона и 28 хиляди лева без ДДС. В офертата са заложени още 4 286 000 лева за непредвидени разходи.

Припомняме, че средствата за модернизирането на ЖП възел Пловдив са по проект, финансиран от европейските фондове.

„Трейс груп“ е дружество, работило по рехабилитацията на жп линията Пловдив – Бургас и изграждането на някои от линиите на метрото в столицата.

При обявяването на поръчката в документите бе включено и събарянето на Бетонния мост. В последните дни обаче от НКЖИ увериха, че ще се търси друго решение и събарянето няма да се изпълнява в тази поръчка.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

6 коментари

  1. Навиха си го гербавите мошеници, че ше кОпат здраво за много милиони с неизвестни още толкова, но глада за милиони е по- силен от най- високото напрежение.

    1. Щом черно на бяло са подписали (престъпниците), тогава няма какво ПодТеЛето да ме залъгва, че: „…бе включено и събарянето на Бетонния мост. В последните дни обаче…“
      НЯМА ОБАЧЕ, БЕ БУДАЛА, КАТО ЗИНЕ АКУЛАТА

  2. Тази глупост за усвояване на европари, заедно с другите глупости, като прекъснатата връзка при Католическата църква и предстоящото задръстване до тунела върху разкопките, ще съсипе Пловдив окончателно. Единственото спасение от километричните задръствания ще е в превръщането на целия град в синьо-зелена зона, което ще направи ползването на автомобили неизгодно за гражданите.

    1. Да бе, да – забранете автомобилите в Града за най-лесно „решаване“ на трафико, забранете таксетата, забранете файтони, каляски и каруци, че да рахатяса тъпоъгълнио баскетБудала мозъклия, хитро забарикадиран зад десетина зам-ове съ-партийци.
      Ша крачим Горди Неандерталци по най-дългата пешеходна Зона в Галактиката напред към светлото бъдеще на ФеодализАма, ПОСЛУШНИЦИ на МУТРО’ПОЛИТ’ик Методиев начело…
      ГЕРБ форевър!
      (САРБ = Селянки за Амер. Р. Б. ф краен случай!)

  3. „ПРОБИВА ПОД ГАРАТА“ СЕ ПРЕВЕЖДА НА БЪЛГАРСКИ КАТО:
    === ОПУСТОШАВАНЕ НА ГОЛЯМА ЦЕНТРАЛНА ГРАДСКА ЧАСТ ПРЕД =ОТСАМ И ЗАД =ОТТАМ ГАРАТА С ИЗКОПИ, РАМПИ, ПОДПОРНИ СТЕНИ, СТРАХОТИИ, ПИКАЛНИЦИ ТАКА ЧЕ ПРОСТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ ДА НЕ МОЖЕ ДА ПРЕКОСИ ОТ ТОЧКА А ДО Б.
    СОФИЯНЦИ ЗАЗИДАХА ОГРОМЕН ОФОРМЕН ПОДЛЕЗ ПРЕД ТРАНСПОРТНА = БЕЛЯ ЩОТО.
    КИТАЙЦИТЕ ПРЕКОСИХА ПОЛОВИН АФРИКА С ЛЕКИ АЖУРНИ СТОМАНЕНИ ПРЕМОСТВАНИЯ ЗА ТРАФИК И ЖП ВИСОКО НАД ЖИРАФИТЕ.
    ПЛОВДИВ Е ЗАБРАНИТЕЛЕН ГРАД …

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина